Tietojen hallinta mobiililaitteella

Tietojen hallinta mobiililaitteella

Valaistustietojen helppo ja nopea konfigurointi sekä parametrointi - pilviratkaisujen ja tyyppikilpien avulla

OSRAM-valaisimia kehitetään yhä yksilöllisemmiksi. Kyky saada valaisinarvot tietoon nopeasti on välttämätöntä valaisinkokoonpanon nopeaa tunnistamista varten - esimerkiksi parametrien nollaamiseksi tai varaosien tilaamiseksi. LumIdentin avulla OSRAM luo valaisimelle digitaalisen kilven, joka näyttää älypuhelimella valaisimen kokoonpanon.

Pilvitiedot - myös valaisimille, jotka eivät ole pysyvästi kytkettyinä

LumIdent – digitaalinen tyyppikilpi

Digitaalinen tyyppikilpi helpottaa asentajien elämää: QR-koodin avulla pääsee helposti käsiksi valaisintietoihin.

Tärkeimmät ominaisuudet: valaisimen tunnistetiedot, valaisinparametrien tiedot, valaistustietojen rekisteröinti, virheiden tunnistusvälineet, varaosien hallinta

LumIdent - digitaalinen tyyppikilpi

LumIdent-tyyppikilpi on yksinkertainen ja helppo työkalu. QR-koodin avulla jokainen valaisin voidaan tunnistaa yksilöllisesti. QR-koodi tulostetaan tehtaalla valaisimeen ja valaisinpakkaukseen. Kaksi muuta pakkauksessa olevaa tarraa voidaan kiinnittää esimerkiksi kaapelin liitäntäkotelon sisäpuolelle ja asennuspaikan dokumentteihin. Valmistajan valaisintiedot voi hakea skannaamalla QR-koodin millä tahansa valitulla QR-koodinlukijalla. Lisäksi käyttäjät voivat tarkastella valaisintietoja mobiililaitteillaan LumIdent App -sovelluksen kautta. Myös rekisteröityjen valaisimien käyttöiän muutokset on nähtävissä.

LumIdent App -sovellus on yksinkertainen työkalu kaikkien OSRAM / Siteco-valaisimien käyttöönottoon, huoltoon ja dokumentointiin. Se lyhentää työprosesseja sallimalla useiden parametrointi- ja dokumentaatioprosessien tekemisen yhdessä toiminnossa. Tämä minimoi mahdolliset virhelähteet, optimoi kerättyjen tietojen laadun ja vähentää tarvittavien työkalujen määrää. Päivittäisen käytön datatietueet otetaan talteen skannaamalla ja tallennetaan tietokantaan. Tämän ansiosta valaisintietoja voidaan myöhemmin käyttää muissa OSRAM-ohjelmistoratkaisuissa, asiakaskohtaisissa ohjelmistotyökaluissa tai Smart City -ohjelmissa.