Pakkauksen etiketti ja koodi

Näytä pakkauksen etiketin löytämistä koskevat ohjeet napsauttamalla tätä linkkiä.

Alkuperäisessä OSRAMin etiketissä tulisi olla

  • 7-merkkinen koodi
  • Koodin 3 viimeistä merkkiä näkyvät hologrammina etiketin oikeassa alanurkassa
  • OSRAM-luottamusohjelman verkkosivustolle johtava QR-koodi
  • OSRAM-logo ja seuraava URL-osoite: www.osram.com/trust
  • Turvaraita, jonka sisältämä mikroteksti on luettavissa suurennuslasilla

Turvallisuuskoodi on aakkosnumeerinen ja sisältää 7 merkkiä.

Näppäilemäsi koodi saattoi sisältää lyöntivirheitä. Yritä varmuuden vuoksi uudelleen. Jos saat edelleen saman ilmoituksen, etiketin koodi on tuntematon. Suosittelemme, että otat silloin yhteyttä lampun myyneeseen yritykseen.

Näppäilemäsi koodi saattoi sisältää lyöntivirheitä. Yritä varmuuden vuoksi uudelleen. Jos tulos on edelleen sama, koodia ei löydy tietokannastamme eikä se ole kelvollinen. Suosittelemme, että otat silloin yhteyttä lampun myyneeseen yritykseen.

Syöttämääsi koodia on tiedusteltu useita kertoja aikaisemmin. Tämä saattaa johtua luotettavien yhteistyökumppaneiden tekemistä päällekkäisistä tiedusteluista. Syynä saattaa kuitenkin olla myös se, että koodia on yritetty käyttää väärennöksen valmistamiseksi.

Pyydämme siksi, että otat meihin yhteyttä.

Ota meihin yhteyttä

Lamppumme kulkevat usein monien eri tasoilla toimivien yritysten kautta. On siksi mahdollista, että pakkaus on tarkistettu useita kertoja. Huomaa, että tämä ei välttämättä tarkoita, että kyseessä on väärennös. Jos haluat, että luottamustiimimme vahvistaa koodisi, ota meihin yhteyttä.

Ota meihin yhteyttä

OSRAM-luottamusjärjestelmä otettiin käyttöön syksyllä 2015. Kaikkien tämän jälkeen valmistettujen lamppujen pakkauksessa on kaksi turvaominaisuutta. Joillakin jälleenmyyjillä saattaa kuitenkin olla myynnissä ennen syksyä 2015 valmistettuja lamppuja, joissa ei ole uutta etikettiä. Jos pakkaus on mielestäsi epäilyttävä tai jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä OSRAMiin.

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä lamput myyneeseen yritykseen. OSRAM toimittaa lamppuja ainoastaan pakattuina. Pakkaukset ovat joko pahvisia tai akryylisiä OSRAM –tunnisteilla varustettuja.

Ota meihin yhteyttä

Lampussa olevat tiedot

Näytä lampun tietojen löytämistä koskevat ohjeet napsauttamalla tätä linkkiä.

Ota yhteyttä lampun myyneeseen yritykseen tai meihin, autamme sinua mielellämme.

Ota meihin yhteyttä

Vahvistusprosessi

Käytä verkkotyökaluamme, joka opastaa sinua vahvistusprosessin jokaisen vaiheen suorittamisessa.

Vahvista tuotteesi aitous

Tarkistus on käytettävissä kaikille 1. lokakuuta 2015 jälkeen valmistetuille OSRAM XENARC -tuotteille, jotka ovat: D1S, D1R, D2S, D2R, D3S, D3R, D4S, D4R, D8S

OSRAM-luottamusohjelma on saatavilla tällä hetkellä vain ksenontuotteille.

Yleisiä kysymyksiä

Väärennettyjen lamppujen käyttöön voi liittyä monenlaisia ongelmia lyhyestä käyttöiästä ja epävakaasta väristä valoon, joka sokaisee muut kuljettajat. Toisin sanoen ne saattavat vaarantaa henkesi.

Korjaamojen asentajat näyttävät yleensä halutessasi uuden lampun pakkauksineen ennen sen asentamista. Pyydä seuraavalla kerralla, että saat nähdä vaihtolampun ennen sen asentamista autoosi. Voit tarkistaa lampun aitouden pakkauksessa olevan QR-koodin avulla.