OSRAM-luottamusohjelma

OSRAM-luottamusohjelma:
Älä luota silmiisi.
Luota OSRAMiin.

Hyvä asiakas,

me OSRAMilla pyrimme aina tarjoamaan sinulle parasta mahdollista laatua. Valvomme siksi kaikkien tuotteidemme laatua ja suorituskykyä mahdollisimman tarkoin koko tuotanto- ja toimitusprosessin ajan. Erinomainen laatu ja suorituskyky ovat aitojen ja alkuperäisten OSRAM-tuotteiden tunnusmerkkejä. Ja sinä et olet valmis tyytymään vähempään.

Olemme viime vuosina havainneet, että markkinoille on tullut entistä enemmän lamppuja, jotka eivät ainoastaan muistuta ominaisuuksiltaan meidän tuotteitamme, vaan joita myös myydään meidän nimeämme, logoamme ja pakkauksiamme käyttäen. Tämä tarkoittaa, että asiakkaidemme, ja varsinkin ksenonlamppujen ostajien, on entistä vaikeampaa varmistaa, että heillä on käytössään aito tuote.

Olet saattanut nähdä aiemmin muita piraattituotteita. Jotkin niistä on helppo tunnistaa. Joidenkin tunnistaminen saattaa olla erittäin vaikeaa. OSRAM-tuotteiden kohdalla jotkin väärennökset ovat niin hyviä, että niitä eivät erota paljaalla silmällä edes omat asiantuntijamme.

Koska olemme nyt tilanteessa, jossa emme voi enää luottaa omiin silmiimme, haluamme sinun tietävän, että voit luottaa edelleen OSRAMiin. Siksi olemme luoneet tämän verkkosivuston – ja OSRAM-luottamusohjelman.

Osana OSRAM-luottamusohjelmaa olemme kehittäneet kaksi uutta turvaominaisuutta, jotka on otettu ensiksi käyttöön OSRAMin ksenonpolttimoissa. Voit varmistaa ksenonlampuissa aitouden nopeasti ja helposti tarkistamalla nämä turvaominaisuudet:

  • Pakkauksen yksilöllinen tunnistekoodi
  • Lampun kannan yksilölliset tiedot
Vahvista tuotteesi aitous

Kaksi ominaisuutta pähkinänkuoressa

Aloita tuotteesi aitouden vahvistaminen napsauttamalla seuraavaa linkkiä:
Kuten OSRAMilta voi odottaakin, saat välittömästi tuloksen, johon voit luottaa.