KREIOS: Tehokkaat ja monipuoliset led-teknologiaa soveltavat viihdevalaisimet

Kreios-projektorit

KREIOS – OSRAMin tehokkaat led-valaisimet tarjoavat laajan valikoiman luovia valaistusmahdollisuuksia viihde- ja arkkitehtuurisektoreille. Erittäin suorituskykyisestä valikoimasta löytyy vaihtoehto joka lähtöön: joustavat KREIOS G1 -led-projektorilamput sekä lujatekoiset ja erittäin monipuoliset KREIOS SL- ja KREIOS FL -led-valaisimet.

The KREIOS G1 -gobo-projektori heijastaa tuotenimet, logot ja muut viestit vakiomallisten tai räätälöityjen gobo-maskien avulla, KREIOS SL:n zoomattava valonlähde sopii monenlaisiin valaistussovelluksiin ja KREIOS FL takaa suurten työpintojen ihanteellisen valaistuksen.

Tutustu itse KREIOS LED -tuotevalikoiman moniin etuihin: tuoteyksityiskohdat, käyttökohteet, kysymykset ja vastaukset – kaikki yhdellä silmäyksellä.

KREIOS G1

KREIOS G1 – tehokas led-projektorilamppu sopii moniin erilaisiin käyttökohteisiin. Valaisin heijastaa gobo-maskien avulla tuotenimiä, logoja ja muita viestejä seinille, lattioille tai esineiden pinnoille. Erityisen tehokas: hyvin kirkas ja ainutlaatuisen terävä.

KREIOS-laskintyökalu

Säästä kustannuksia – OSRAM KREIOS FL ja KREIOS SL

Erikoislamput: jakelijahaku

© 2017, OSRAM GmbH. Kaikki oikeudet pidätetään.
LED Floater Headline