OSRAM valonsäätöjärjestelmät - valon uusi ulottuvuus

Valonohjaukseen sisältyy paljon muutakin kuin liiketunnistimien käyttö. Tehokas valonsäätöjärjestelmä on käyttöjärjestelmän, ohjausyksiköiden, päivänvalo- ja liiketunnistimien ja elektronisten liitäntälaitteiden saumatonta yhteispeliä, ja vastaa vaativiinkin valaistustarpeisiin.

Kasvavat energiakustannukset edellyttävät valaistusratkaisuilta uudenlaista tehokkuutta. Esimerkiksi rakennusten energiatehokkuudelle ja sen valvomiselle asetetaan uusia vaatimuksia - OSRAM valonsäätöjärjestelmien sensorit ja ohjausjärjestelmät helpottavat niihin vastaamista. Ammattimainen valonohjaus auttaa lisäksi erottautumaan kilpailijoista ja säästämään energiaa. Myymälässä virkistävä valaistus antaa shoppailuun uutta virtaa ja ravintolassa oikea valaistustunnelma saa asiakkaat tuntemaan olonsa kotoisaksi.

Valaistuksen uudet ja energiaasäästävät mahdollisuudet

Tutustu OSRAMin ammattimaisiin valonsäätöratkaisuihin ja löydä uusia ideoita itsesi, asiakkaasi tai henkilökuntasi käyttöön. OSRAM on kansainvälinen, puhtaasti valaistusalaan keskittyvä ratkaisuntarjoaja ja tuotetoimittaja, jonka perusteellinen tietotaito hyödyttää sekä pieniä että suuria valaistusprojekteja. OSRAM valonsäätöratkaisuilla toteutuvat räätälöidyt, energiatehokkaat ja innovatiiviset valaistuskonseptit aina yksittäisistä huoneista koko rakennuksen käsittäviin ratkaisuihin.

Käyttökohteet

Valonsäätöjärjestelmät eri käyttökohteisiin, projektiesimerkkejä ja tietoa valaistusalan asiantuntijoille.

Tuotevalikoima

Kattava tietopaketti valonsäätöjärjestelmistä ja tietoa valaistusalan asiantuntijoille.

Viestintästandardit

Tietoa valonohjauksen standardeista, eri ominaisuuksista, mahdollisuuksista ja vaihtoehdoista.

Tiedotteet

Uusimmat valonsäätöratkaisut, tuotteet, komponentit ja teknologiat.

Online
portaali
ammattilais
asiakkaille

© 2017, OSRAM GmbH. Kaikki oikeudet pidätetään.
LED Floater Headline