Prolight + Sound 2013: uusi led-kohdevalo KREIOS SL ja OSRAMin muita huipputuotteita

KREIOS SL: ensiesittelyssä Prolight + Sound 2013 -messuilla
09.04.2013
Käyttökohde:  Tehostevalaistus, Projektorijärjestelmät, Studio-, lava- ja televisiovalaistus
Tekniikka:  Purkauslamput, LED
Kohderyhmä:  Arkkitehdit, Kuluttajat

Prolight + Sound 2013: uusi LED-kohdevalo KREIOS SL ja OSRAMin muita huipputuotteita

Uusi led-kohdevalo KREIOS SL sekä innovatiivisia valoratkaisuja näyttämö- ja tapahtumavalaistukseen. OSRAM esittelee useita huipputuotteita tämänvuotisilla
Prolight + Sound-messuilla, joka on 10.–13. huhtikuuta Frankfurtissa järjestettävä tapahtumateknologian johtava kansainvälinen messutapahtuma.

OSRAM on oikea kumppani, kun on kyse hämmästyttävistä valoratkaisuista tapahtumiin ja konsertteihin. Yli 30 vuoden sovellusosaaminen yhdessä laajan teknologisen tietotaidon kanssa tekee meistä yhden viihde- ja näyttämövalaistusmarkkinoiden pioneereista. Luotettavana ja ammattimaisena kumppanina etsimme rinnallasi parhaiten yksilöllisiä tarpeitasi vastaavan ratkaisun – eturivin led-komponenteista käyttövalmiisiin ratkaisuihin.

Prolight + Sound 2013: uusimmat tuotteet, innovaatiot ja kehitystyö

Prolight + Sound 2013 -osastollamme kävijöillä on mahdollisuus tavata maailmanlaajuinen myynti- ja markkinointitiimille ja vaihtaa uusimpia tuotteita, sovelluksia, innovaatioita ja kehityssuuntia koskevia näkemyksiä. Monet huipputuotteet odottavat sinua: OSRAMin uusi kirkas, kompakti ja kevyt led-valaisin KREIOS SL esitellään messuilla ensikertaa. Plus: Sirus HRI ja Lok-it! -purkauslamput efektivalaistukseen ja paljon muuta.

Tavataan 10.–13. huhtikuuta Osram-osastolla hallissa 9,0, osasto D10, Frankfurtin messut.

OSRAM RSS
-uutissyötteet

Studio, näyttämö ja TV-valaistus

© 2017, OSRAM GmbH. Kaikki oikeudet pidätetään.
LED Floater Headline