Sinus – Systems Integration Award -palkinnon saa Münchenin ”FC Bayern Erlebniswelt” (kokemusmaailma)

Münchenin FC Bayern Erlebniswelt valaistaan OSRAMin moderneilla led-valaistusratkaisuilla.
17.04.2013
Käyttökohde:  Tehostevalaistus
Tekniikka:  LED, Valaisimet, OLED
Kohderyhmä:  Arkkitehdit, Kuluttajat, Sähköasentajat, Suuri yleisö

Sinus – Systems Integration Award -palkinnon saa Münchenissä sijaitseva FC Bayern Erlebniswelt

Sinus-Systems Integration Award 2013 -palkinnon saa Münchenissä sijaitseva FC Bayern Erlebniswelt (kokemusmaailma). FC Bayern Münchenin 3.050m²:n näyttelyalue Allianz Arena -stadionin tiloissa valaistaan OSRAMin led-komponenteilla ja OLED-valaisimilla. Sinus Award -palkinto myönnettiin Prolight + Sound -tapahtumassa 10. huhtikuuta 2013.

Sinus-palkinnolla palkitaan joka vuosi AV-mediateknologian ja järjestelmäintegraation luovaa käyttöä. Tänä vuonna Sinus Award -palkinnon ylpeitä saajia olivat FC Bayern Erlebniswelt -hankkeen toimeksiantajat ja sen toteuttaneet yritykset.

OSRAMin moderni led- ja OLED-valaistus ja FC Bayern Erlebniswelt

Allianz Arena -stadionin tiloissa Münchenissä sijaitseva FC Bayern Erlebniswelt esittelee kuuluisan jalkapalloseuran historiaa, menestystarinoita ja muistoesineitä multimediateknologian avulla. OSRAMin moderni led- ja OLED-valaistus korostaa näyttelyn kokemussuuntautuneisuutta: OSLON ledeillä varustetut pyörivät ja kääntyvät minikohdevalaisimet, OLEDien ja tehokkaiden ledien hybriditeknologiaan perustuvat riippuvalaisimet ja paljon muuta. 

OSRAM RSS
-uutissyötteet

Led – innovatiivinen, tehokas, joustava

Prolight + Sound 2013

© 2017, OSRAM GmbH. Kaikki oikeudet pidätetään.
LED Floater Headline