LEDsBIKE polkupyörävalaisimet OSRAMilta: näkyvää, tehokasta ja monikäyttöistä

Polkupyörävalaisimet

Uudet ja tehokkaat OSRAMin LEDsBIKE -polkupyörävalaisimet takaavat paremman näkyvyyden ja havaittavuuden teillä.

LEDsBIKE - OSRAMin uusi polkupyörävalaisinsarja tuo markkinoille tehokkaan polkupyörävalaisinvalikoiman. Kolme polkupyöräajovaloa ja takavalo ovat StVZO-hyväksyttyjä ja vaihtoehtoina käyttö paristolla tai ladattavalla paristolla – dynamoa ei siis enää tarvita. 

Led-polkupyörävalaisimet ovat hyvin tehokkaita, kestäviä ja takaavat paremman näkyvyyden ja havaittavuuden teillä. Modernin led-tekniikan ansiosta lamput sietävät hyvin myös ulkoisia vaikutuksia, kuten kolauksia ja tärinää. 

OSRAMin LEDsBIKE valikoimassa on neljä eri mallia, ladattavalla paristolla varustetut polkupyörävalaisimet sopivat moneen käyttöön, touringista ja kaupunkiajoon.

LEDsBIKE polkupyörävalaisin valikoima

  • FX70: Yksi markkinoiden suorituskykyisimmistä ja kevyimmistä led-polkupyörävalaisimista integroidulla päiväajovalolla – omistautuneille sekä seikkailunnälkäisille pyöräilijöille.
  • FX35: Äärimmäisen kompakti, kevyt led-polkupyörävalaisin kolmella eri kirkkaustasolla, helpottaa siirtymistä kaupunkiolosuhteista maastoon ja päivänaikojen mukaan.
  • FX10: Monikäyttöinen polkupyörävalaisin, sopii erityisesti myös käytettäväksi käsivalaisimena
  • RX2: Led-takavalo takaa näkyvyyden pitkälle
Sabine Spitz

Maastopyöräilyn olympiavoittaja ja maailmanmestari Sabine Spitz testasi uuden polkupyörävalaisin-valikoiman:

Sabine Spitz: "Ammattilaisena, it&aposs luotettava valaistus minulle on erittäin tärkeää pimeissä ympäristöissä. Kestävyys ja hyvä valaistusteho ovat kaksi tärkeätä asiaa minulle ammattilaispyöräilijänä, ja OSRAMin polkupyörävalaisimet täyttävät nämä kriteerit. Jopa 70 luxilla, OSRAMin LEDsBIKE tarjoavat korkeimman valaistuksen, juuri sopivan valon kuoppaisille tai pimeille maastoreiteille."

© 2017, OSRAM GmbH. Kaikki oikeudet pidätetään.
LED Floater Headline