EU:n Eco-Design-direktiivi (ErP)

Mitä on Ecodesign?

Ecodesign on ympäristöystävällistä tuotesuunnittelua, jonka tavoitteena on vähentää tuotteen ympäristölle aiheuttamaa kuormitusta.

OLE EKO – AJATTELE GLOBAALISTI: OSRAMin Ecodesign

On hyvin tärkeää, että kehitämme tuotteita, jotka ovat ekologisia, jotta tuemme kestävää kehitystä. Laatutuotteemme luodaan tällä periaatteella, jossa pitkä elinikä ja korkea energiatehokkuus ovat merkittäviä tekijöitä.

OSRAM varmistaa ympäristövaikutusten vähenemisen, aina tuoteideasta alkaen ja ulottuen kierrätykseen tuotteiden kestävyydellä, jonka ansioita tuotteilla on pitkä elinikä.

Kansainväliset ympäristön- ja ilmastonsuojelutavoitteet

Kansainväliset ympäristön- ja ilmastonsuojelutavoitteet

EU määritteli Kioton vuoden 1997 ilmastosopimuksen tavoitteiden pohjalta joukon toimia, joilla luonnonvarojen käytöstä tehdään taloudellisempaa ja kestävävämpää.  Tärkeää tietoa EU-direktiivistä 2009/125/EY, joka koskee energiaa käyttävien tuotteiden (ErP) eco-design-vaatimuksia. 

Pakkausmerkintävaatimukset - Energiaan liittyvät ja energiaa kuluttavien tuotteiden merkitseminen

EU 874/2012  -säädöksen tavoite on edistää kaikista energiatehokkaiden tuotteiden kysyntää vaatimalla oleellisten tietojen merkitsemistä pakkauksiin, kuten esimerkiksi merkinnän energiankulutuksesta.

ErP:n täytäntöönpano ja erikoiskäytön valaistus

Säädös ei koske erikoiskäytön lamppuja, jotka on suuniteltu käytettäväksi liikennevaloissa, akvaarion valaistuksessa ja kodinkoneissa tai sellaisia lamppuja jotka on merkattu erikoiskäytön lampuksi.

© 2017, OSRAM GmbH. Kaikki oikeudet pidätetään.
LED Floater Headline