OSRAMin elektroniset liitäntälaitteet – valoa pitkään ja energiatehokkaasti

Turvallisesti tulevaisuuteen – kokemusta jo yli 800 miljoonasta asennetusta elektronisesta OSRAM-liitäntälaitteesta

Käytä huomisen tuotteita jo tänään. Uudet ja innovatiiviset järjestelmät, joita voi käyttää monissa käyttökohteissa. Esimerkki: Muunneltavat lumen-arvot samassa valaisimessa. Tämä puolittaa valaisintyyppien määrän ja tekee valaisinten hallinnasta helpompaa OEM-valmistajille, kaupalle ja käyttäjille.

Täydellinen yhdistelmä

Voit odottaa saavasi enemmän kuin vain liitäntälaitteen. Voit odottaa täydellistä järjestelmää. Yhtenä maailman johtavista elektronisten liitäntälaitteiden ja lamppujen toimittajista OSRAM toimittaa täydellisesti yhteen sovitettuja, korkealaatuisia elektronisia liitäntälaitteita ja lamppuja. Lyömätön yhdistelmä. Ihanteellinen ratkaisu kaikkiin tilanteisiin.

Ominaisuudet

  • Energiatehokkuus valaistusjärjestelmissä
  • Luotettavuus järjestelmäkäytössä
  • Huippuluokan laitteet
  • Yksinkertainen asennus
  • Elektroniset liitäntälaitteet, lamput ja palvelut yhdestä paikasta
  • Yhteensopivuus uusimpien määräysten kanssa, suunnitelmissa olevien määräysten ennakointi

Luotettavuus

OSRAMin elektronisilla liitäntälaitteilla parannetaan energiatehokkuutta ja pienennetään kustannuksia. Tuotteiden luotettavuus on todistettu useiden vuosien aikana. Täsmälliset lämpötila- ja elinikätiedot helpottavat suunnittelua. Jopa lämpötilakriittisissä ja korkean käyttöasteen kohteissa valaisinten elektronisissa liitäntälaitteissa ilmenee vain minimaalisesti vikoja.

Elektronisten OSRAM-liitäntälaitteiden suorituskyky on markkinoiden huippuluokkaa. Erinomaisen luotettavuuden ansiosta sekä monet johtavat valaisinvalmistajat että käyttäjät kaikkialla maailmassa ovat valinneet OSRAMin elektroniset liitäntälaitteet.

 

Energiansäästöpotentiaali

Jo nyt asennettujen elektronisten OSRAM-liitäntälaitteiden avulla säästetään joka vuosi noin 10 miljoonaa tonnia CO2-päästöjä. Vuodessa voidaan säästää jopa 90 kiloa CO2-päästöjä per valaisin yksinkertaisesti siirtymällä käyttämään himmennettäviä liitäntälaitteita ja valonsäätöjärjestelmää.

Maailmanlaajuisesti CO2-päästöjä olisi mahdollista pienentää vuosittain 160 miljoonalla tonnilla, jos käyttöön otettaisiin huippuluokan elektroniset liitäntälaitteet ja valonsäätöjärjestelmät.

Jopa kahdeksan vuoden takuu

Asiakkaamme luottavat meihin. Vastaavasti OSRAM myöntää vuosikausien pituisia takuita. Jokaiselle elektroniselle OSRAM-liitäntälaitteelle myönnetään kolmen vuoden takuu. Yhdessä OSRAM-lamppujen kanssa elektronista liitäntälaitetta koskeva takuu pitenee jopa kahdeksaan vuoteen.

Uutiset

Kaikki uusimmat uutiset, jotka koskevat elektronisia liitäntälaitteita, teknisiä vaatimuksia, uusia tuotteita, teknologiaa ja tutkimusta. Pysy ajan hermolla OSRAMin elektronisia liitäntälaitteita koskevien uutisten avulla.

Ammattitietoa

OSRAM toimittaa elektronisia liitäntälaitteita loistelamppuihin ja pienloistelamppuihin, led-moduuleihin, pienjännitteisiin halogeenilamppuihin ja suuritehoisiin purkauslamppuihin. Kaikki elektronisten liitäntälaitteiden käytöstä, käyttökohteista ja ominaisuuksista.

Elektroninen OSRAM-liitäntälaite – usein kysyttyä

Usein kysyttyä elektronisista liitäntälaitteista – napsauta tätä!

Kestävyys ja OSRAM

Online
portaali
ammattilais
asiakkaille

© 2017, OSRAM GmbH. Kaikki oikeudet pidätetään.
LED Floater Headline