Vehicle Lamp Finder

Haluat vaihtaa ajoneuvoosi lamput, muttet tiedä mikä malli on oikea? Vehicle Lamp Finder voi auttaa tässä. Olipa ajoneuvosi sitten auto, kuorma-auto tai moottoripyörä, tällä työkalulla löydät oikeat ajovalo-, pitkät ajovalo-, sumuvalo-, merkinantovalo- ja monet muut lamput.

UUTTA: nyt päivitetyllä tuotevalikoimalla, sisätilan valaistus sekä laaja valikoima lisätarvikkeita ajoneuvollesi! Klikkaa yllä olevaa kuvaa ja kokeile nyt OSRAMin suosittua työkalua uudella ilmeellä.

Oikeat lamput ajoneuvoosi - tämän yksinkertaisempaa ei olekkaan

Syötä vain merkki, malli ja ajoneuvosi tyyppi ja näet listan sopivista OSRAMin lampuista. Parasta Vehicle Lamp Finder-sovelluksessa on se, että voit valita niin ORIGINAL LINE peruslamppujen kuin innovatiivisten tuotteiden, kuten COOL BLUE INTENSE- tai NIGHT BREAKER UNLIMITED- lamppujen vällillä. Voit siten varustella ajoneuvosi kokonaan yhden tuoteperheen tuotteilla, jotka sopivat täydellisesti toistensa kanssa yhteen. Jokaisen lampun yksityiskohtaiset tiedot löydät tuoteluettelostamme.

Kuvagalleria: Vehicle Lamp Finder

Löydä sopivat lamput kuorma-autoosi.
Löydä sopivat lamput moottoripyörääsi.
Löydä sopivat lamput sisätilan ja ulkopuolisen tilan valaistukseen.

Tärkeää tietoa
Huomioithan, että joissakin tapauksissa lampputietoja ei ole saatavilla. Tämä johtuu eri mallien ja versioiden suuresta määrästä. Pidätämme oikeuden muutoksiin ja virheisiin. Valmistajan spesifikaatiot katsotaan sitoviksi. Ongelmatapauksissa useimmat valtuutetut huoltamot auttavat sinua löytämään oikean ajoneuvoasi ja tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

Vehicle Light -sovellus

Oikeat lamput ajoneuvoosi.
© 2017, OSRAM GmbH. Kaikki oikeudet pidätetään.
LED Floater Headline