Tapahtumat

Tapahtumat, messut, näyttelyt – OSRAM on esillä erilaisissa tapahtumissa ja järjestää myös kiertäviä tapahtumia. Tutustu yrityksen toimintaan.

Tapahtumakalenteri 2015

Tapahtumakalenteri

Aina ajan tasalla tapahtumakalenterin avulla. OSRAM esittelee uusia tuotteita ja teknologioita säännöllisesti ympäri maailmaa. Yleiskatsaus yrityksen toimintaan eri tapahtumissa.

light+building 2014

light+building Frankfurtissa on valaistusteollisuuden messutapahtumien lippulaiva. Tänä vuonna OSRAM asettaa ensimmäistä kertaa saman katon alle näytteille OSRAMin, Siteconin ja Traxon Technologiesin valaistusratkaisuja. 2000 neliömetrin näyttelyalueellamme Festhalle-hallissa kävijät saavat ensikäden tuntumaa korkealaatuiseen valaistukseen. 

Prolight + Sound 2013

Messujen vetonaula: OSRAM KREIOS SL:n julkistaminen. Purkauslamppujen alalla esittelemme uusia Sirius-HRI-tuotteita sekä Lok-it-perheen. Frankfurtin-messuosastollamme kävijöillä on mahdollisuus tavata myynti- ja markkinointitiimimme ja keskustella uusimmista tuotteista, sovellutuksista, innovaatioista ja kehityssuunnista.

automechanika 2012

Ihastu innovatiivisiin huipputuotteisiin: tehokkaat halogeenilamput, uusin led-teknologia sisätila- ja ulkovaloihin ja raskaskaluston valoihin. OSRAM Automotive. Inspiroidu uusista sovellutuksista ja tutustu tehokkaisiin myyntiratkaisuihin. Paikkana automechanika 2012!

cinec 2012

Cinec on keskeinen tapaamispaikka kaikille elokuva-alan ammattilaisille. cinec 2012-näyttelyssä OSRAM esittelee palkitut HMI-purkauslamppunsa, jotka täyttävät elokuva- ja TV-teollisuuden kovimmatkin vaatimukset. Nykyään ne ovat kiinteä osa kuvausjärjestelyjä kaikkialla maailmassa, Hollywoodista Bollywoodiin.

Kestävyys ja OSRAM

OSRAM-projektit

Esimerkkejä valaistuskohteista ympäri maailmaa
© 2017, OSRAM GmbH. Kaikki oikeudet pidätetään.
LED Floater Headline