Monipuolisia ja räätälöityjä valaistusratkaisuja – tarpeidesi mukaan

OSRAM LIGHTING SOLUTIONS ‒ YOUR LIGHT. OUR PASSION.

OSRAM LIGHTING SOLUTIONS ‒ YOUR LIGHT. OUR PASSION.

OSRAM Lighting Solutions asettaa uusia valaistusstandardeja innovatiivisilla, räätälöidyillä ja korkean suorituskyvyn omaavilla valaistusratkaisuillaan. Intohimomme valoon, vuosikymmenten kokemus, sekä syvällinen ammattitaito mahdollistavat uraa-uurtavien valaistusratkaisujen kehittämisen nyt ja tulevaisuudessa. 

Neljän tärkeimmän tuotemerkkimme – OSRAM, Siteco, Traxon Technologies ja e:cue, sekä maailmanlaajuisen asiantuntijaverkostomme turvin tarjoamme älykkäitä, joustavia, sekä kustannustehokkaita valaistusjärjestelmiä juuri sinne missä niitä tarvitaan, maailmanlaajuisesti.

 

Neljä vahvaa tuotemerkkiä - yksi luotettava kumppani

 

OSRAM on vahvana valaistusalan teknologiajohtajana omistautunut valolle jo yli 110 vuoden ajan. Valaistuksen jatkuva kehittäminen perinteisestä valaistuksesta kohti LED-teknologiaa ja älykkäitä valaistusratkaisuja osoittaa OSRAM:n kyvyn parantaa valon ja valaistuksen laatua jatkuvasti – optimaalisella tuotetarjonnalla ja uraa-uurtavalla teknologialla.

Siteco on yksi teknisen sisä- ja ulkovalaistuksen johtavista valmistajista maailmassa. Useiden vuosien valaistuskokemuksen avulla Siteco muovaa modernia valaistusteknologiaa ja tuottaa premium-tason LED-valaistusratkaisuja.

Traxon Technologies on dynaamisten LED-valaistusratkaisuiden spesialisti ja on toteuttanut erilaisia ammattimaisia, luovia ja koristeellisia valaistusprojekteja – kuten tunnelmallisia myymälävalaistuksia, tyylikkäitä siltakorostuksia ja inspiroivia rakennusten julkisivuja – jo useiden vuosien ajan.

e:cue tarjoaa korkealaatuisia ohjaus- ja automaatioratkaisuja dynaamiseen valaistukseen ollen yksi alan johtavista valmistajista. Innovatiivisella tuoteportfoliolla; edistyksellisillä ohjelmistoillaan ja laitteistoillaan e:cue kehittää oikean ohjausjärjestelmän mihin tahansa valaistuskohteeseen.

Huipputeknologiaa ja edistyksellisiä ominaisuuksia

Globaalisti ja paikallisesti 

Valaistusratkaisuja juuri siellä missä niitä tarvitaan

Kokonaisvaltaisia valaistusratkaisuja 

Tuotekehitystä, konsultointia, ja jälkimyyntipalveluita

Vahvaa ammattitaitoa 

Neljä tuotemerkkiä , yksi ammattimainen tiimi

Innovaatioita 

Innovatiivista huippuluokan valaistusta ja valaistuksenohjausta

Haluatko lisätietoja?

Ota meihin yhteyttä

© 2017, OSRAM GmbH. Kaikki oikeudet pidätetään.
LED Floater Headline